| 
 بخش/واحد: تغذیه  | 
|
| 
 مسئول واحد  | 
آرمین کشاورز | 
| 
 آموزش های بخش  | 
 آشنایی به بیماری های مختلف و رژیم مربوط به هر بیماری(کارشناس تغذیه) پخت غذاهای تعیین شده در لیست برنامه هفتگی(آشپز) آشنایی با فنون آشپزی نحوه شستن و ضدعفونی کردن ظروف و مواد غذایی  | 
| 
 واحدهای زیر مجموعه  | 
 
  | 
| 
 قوانین ،مقررات و دستورالعمل های واحد  | 
 حضور به موقع در محل کار رعایت نظافت عمومی پخت و سرو به موقع وعده های غذایی تهیه لیست بیماران و پرسنل شست و شو و ضد عفونی کردن ظروف و مواد غذایی  | 
| 
 شرح وظایف  | 
 مشاوره و رژیم درمانی بیماران بستری در بخش های ویژه، زنان باردار و مادران پرخطر، اطفال، بیماران قلبی، کلیوی و... تدوین برنامه غذایی هفتگی بیماران و پرسنل تهیه لیست مواد اولیه مصرفی در آشپزخانه بیمارستان سفارش و تحویل گرفتن مواد اولیه تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی رسیدگی به نظافت آشپزخانه  | 
| 
 شماره تماس  | 
 07136783701 داخلی:211  |